Peuteracademy 

 

Peuteracademy: aandacht voor ‘pientere peuters’

Voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong, hebben we een speciaal programma genaamd Peuteracademy om ze uit te dagen met gerichte activiteiten. Deze methode is ontwikkeld door Grip op Talent. We constateerden dat pientere peuters meer nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen en weer huppelend naar de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf te gaan. Met een warme overdracht naar de basisschool kunnen ze daar vervolgens ook een vliegende start maken.

 

Officiële eerste Peuteracademy van Haarlemmermeer

Op 26 juni 2018 is de Peuteracademy van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer officiëel geopend in peuterspeelzaal Robbeneiland/'t Groene eiland in Hoofddorp door wethouder John Nederstigt. Daarmee is de eerste Peuteracademy van Haarlemmermeer een feit.

  

Samen met de ouders een plan van aanpak

Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong hebben vaak meer uitdaging en verdieping nodig. Anders kunnen ze het plezier verliezen van ontdekken en zich ontwikkelen. Als er sprake is van vermoeden maken wij samen met de ouders een plan van aanpak om de huidige plek waar mogelijk aan te passen aan de behoefte van het kind. We zorgen ook voor een gedegen overdracht naar de basisschool.

Lees meer over ons pedagogisch beleid SKH.  

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor de SKH nieuwsbrief.

Verstuur

 

Lees meer over ons pedagogisch beleid
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2018  |  Created by Clic.nl