Gedragscode in  de Kinderopvang

In de Beroepscode Kinderopvang staan gedragsregels die voorschrijven hoe professioneel werkende pedagogische medewerkers handelen en hoe ze zich tijdens hun werk gedragen: wat doen ze wel en wat doen ze niet. De beroepscode zorgt er ook voor dat de kinderen en hun ouder(s) of verzorger(s) en andere betrokkenen weten welke uitgangspunten pedagogische medewerkers tijdens hun werk hanteren.

 Lees meer over de Gedragscode

 

 

Privacy statement

In Nederland geldt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Met persoonsgegevens kunnen mensen die u niet kent, achterhalen wie u bent. De Wet zorgt ervoor dat er netjes met uw persoonsgegevens om moet worden gegaan.

Wij gaan netjes met uw persoonsgegevens om. Ook beveiligen wij deze gegevens, zodat anderen uw gegevens niet kunnen zien. Als u een contact- of vragenformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, dan worden gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard daarvan nodig is voor de beantwoording en afhandeling daarvan. Wanneer wij uw gegevens niet meer nodig hebben, verwijderen wij deze. Alleen wanneer de wet het eist, bewaren we uw gegevens. Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan anderen als dat van de wet of een rechter moet.

Lees meer over Privacy.

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je hier in voor de SKH nieuwsbrief.

Verstuur

 

Lees meer over ons pedagogisch beleid
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2018  |  Created by Clic.nl