>Nieuws >

Gezonde opvang

JOGG-Haarlemmermeer zet al in op de allerkleinsten van 0-4 jaar. Jong geleerd is oud gedaan! Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan leren dat gezond eten lekker is en bewegen leuk en gezellig. Ouders hebben hier zelf een grote rol in, maar ook peuterspeelzalen en kinderdagverblijven dragen bij aan een gezonde leefstijl van de baby’s en peuters in hun groepen.

Al een aantal jaar is SKH partner van JOGG. Wat betekent dit voor je kind? We zijn een kinderopvangorganisatie die bewegen en gezondheid voorop stelt. Dit vindt je terug in de voeding en het drinken wat we aanbieden, zoals de biologische , warme lunch maa rook in  de activiteiten voor de kinderen.

Buiten bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. De buitenruimtes zijn ingericht voor elke leeftijd. Zo kunnen de kinderen elkaar ontmoeten om samen te spelen, samen met de pedagogisch medewerkers buiten te zijn, etc. Het buiten spelen voorziet in verschillende (individuele) behoeften, zoals bijvoorbeeld ontdekken, hangen, terugtrekken, creatieve en motorische activiteiten.

Baby's

Wil je dat je kind buiten slaapt? Op een aantal Baby-Sensi-vestigingen hebben wij een babyhuisje waarin twee kinderen kunnen slapen. Het babyhuisje voldoet aan de normen Warenwetregeling kinderbedden en boxen. Het babyhuisje is voorzien van een hor om insecten en andere dieren bij de kinderen vandaag te houden.

Buiten slapen is goed voor de opbouw van weerstand van kinderen, door een grote opname van vitamine D. Veel kinderen slapen buiten rustiger, dieper en langer. De luchtkwaliteit buiten is beter dan binnen, dit is gunstig voor hun longen. Het buiten slapen heeft ook een positief effect bij kinderen met astma of bronchitis.

De afhankelijkheid van de zintuigen maakt dat baby’s ruiken, horen, voelen, proeven en zien als de beste! Buiten slapen is voor baby’s een waardevolle kennismaking met de natuur. De natuurbeleving, het horen van de wind, het ritselen van bladeren, het fluiten van vogels en het kijken naar de zonnestralen en de wolken die bewegen, zijn aspecten die het buiten slapen extra waardevol maken. De kinderen worden hier rustiger van.

 

Contact

Wagnerlaan 59
2151 GV Nieuw-Vennep
023 567 20 20

Stuur een mail

Zwanger?

Gefeliciteerd! Bekijk hier wat wij straks voor je kunnen betekenen.

Klik hier

Kom je bij mij kijken?

Terug naar overzicht
Meer weten? Wij helpen je graag verder.
Neem contact opPlan rondleidingSchrijf je kind inDownload brochureBereken kosten
Alle rechten voorbehouden aan SKH 2024  |  Created by Clic.nl
E-nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze e-nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding.